Company

dy-2015-07.jpg

Olen Reetta Honkakoski, fyysiseen teatteriin profiloitunut näyttämötaiteilija. Asun Helsingissä ja toimin esiintyjänä sekä esitysten tekijänä.

Olen erikoistunut Corporeal Mime -miimiin jota opiskelin seitsemän vuoden ajan Lontoossa, Theatre de L’Ange Fou’n huippukoulussa ja companyssa. Kyseessä on kunnianhimoinen ammatillinen erikoistuminen: olen ainoa suomalainen Corporeal Mime -taiteilija.

Corporeal Mime on tanssin ja puheteatterin välimaastoon asettuva itsenäinen näyttämötaidemuoto, sekä  fyysisen teatterin näyttelijäntyön tekniikka. Sen keskiössä on pyrkimys ilmaista kehollisesti koko ihmisyyden rikas kirjo, konkreettisesta ruumiillisesta työstä aina abstrakteihin unelmiin ja ajatuksiin asti.

Minulle Corporeal Mime on ilmaisukieli, jonka avulla kirjoitan näkyväksi sisäistä maailmaani. Esitykset ovat minulle kehollisia matkoja metaforiin, mielikuvitukseen ja alitajuntaan.

Teoksissani inhimilliset teemat yhdistyvät virtuoottiseen näyttämöilmaisuun. Esityksiäni on kutsuttu maagisiksi, koskettaviksi ja taitaviksi.

Stills_2